Palvelut pääsivu
FI EN

Norelco tarjoaa kojeistoalan laajimman palveluvalikoiman

Norelco Oy:n toimintaperiaatteena on olla osana asiakkaamme tuotantoketjua – luotettavana ja tehokkaana yhteistyökumppanina. Toimintamme perustuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaittemme kanssa.

 

työntekijät tehtaalla


Norelcon kokonaisvaltaiseen palveluvalikoimaan kuuluu:


Olemme rakentaneet LEAN-pohjaista toimintamalliamme vuodesta 2013 lähtien. Näkemyksemme mukaan lean-tekniikkaa kannattaa tarkastella tehtaalta työmaalle ulottuvana tuotantoketjuna ja analysoida sitä missä mikäkin työ on kannattavinta toteuttaa. Onnistunut toimitus sisältää laadukkaan tuotteen ja laadukkaat palvelut. 

Palveluprosessi

1. Norelcon rooli alkaa esisuunnittelusta ja tarjouskyselyistä, joissa pohditaan yhdessä asiakkaan kanssa vaihtoehtoja toteuttaa kustannustehoka ja turvallinen sähkönjakelujärjestelmä.

2. Valmistuksessa käytämme tarkkaan määriteltyjä prosesseja, joiden avulla takaamme tasalaatuisen lopputuloksen. Tuotantotekniikkamme perustuu lean-periaatteeseen, jossa tuottamaton hukka pyritään eliminoimaan. Dokumentit toimitetaan sovitulla tavalla ja halutuilla kielillä.

3. Projektin seuranta on meille tuttua hommaa. Seuraamme suunnittelu-, hyväksyntä ja valmistusvaiheiden etenemistä ja tiedotamme niissä tapahtuvista muutoksista jatkuvasti asiakasta pilvipohjaisen seurantaraporttimme avulla.

4. Kaikki kojeistot tulevat jossakin kohtaa elinkaarensa päähän. Näissä tilanteissa voimme tehdä täyden tai osittaisen saneerauksen kojeistoon tai sähköasemaan. Jos projekteissa tulee odottamattomia viivästyksiä, varastoimme myös kojeistot väliaikaisesti asiakkaan puolesta.

5. Varaosat hoituvat kätevästi meidän kautta ja tarvittaessa etsimme myös korvaavan komponentin, jos edellinen on jo poistunut markkinoilta.

6. Myös erilaiset logistiset palvelut järjestyy kauttamme!

 

Asiakkaan opastus


Asenne ja osaaminen ratkaisee

Me uskomme Norelcossa siihen, että kun me autamme asiakastamme, niin hänkin auttaa meitä.
Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella. Jatkuva parantaminen on myös koko organisaatiomme ydin. Meille on korkean laadun lisäksi tärkeää että tuotteemme ovat käytännöllisiä, helposti asennettavia, kestäviä ja kilpailukykyisiä.

Käyttämällä länsimaisia korkealaatuisia komponentteja tarjoamme asiakkaillemme pitkällä tähtäimellä taloudellisimman ratkaisun, joka johtaa asiakastyytyväisyyteen.
Suosimme pitkiä asiakas- ja toimittajasuhteita, koska suurimmat hyödyt yhteistyöstä syntyvät silloin kun tunnetaan molempien osapuolten vahvuudet ja heikkoudet ja niitä parannetaan yhdessä.

Norelcoon on kertynyt 60 vuoden aikana valtava määrä osaamista. Tarjoamme tätä osaamista eteenpäin asiakkaillemme.

 

Heräsikö kysymys tai haluatko jättää tarjouspyynnön? Ammattitaitoisen henkilökuntamme yhteystiedot löydät täältä.