Laatu ohjaa tuotantoa Norelcossa

18.3.2024 | Uutinen

Laatu ohjaa tuotantoa Norelcossa

Lean-menetelmät ja niiden myötä laadukas ja vastuullinen toiminta ovat tuttuja teemoja Norelcossa. Nyt Norelco on liittynyt Suomen Laatuyhdistykseen. 


- Noudatamme Lean-tyyppistä tuotantomallia, jossa tavoitteena on mahdollisimman virtaviivaiset ja luotettavat prosessit. Tästä syystä tuotanto on jaettu useisiin aliprosesseihin, jotka etenevät rinnakkain varmistaen nopean valmistumisen sekä tarkan laadunvalvonnan, Ari Hämäläinen kertoo. Hän on Norelcon toimitusjohtaja ja Lean-menetelmien pitkäaikainen puolestapuhuja.

Norelcolla on Suomen Laatuyhdistyksessä ns. päättävä yhteisöjäsenyys. Tämä on tärkeää Ari Hämäläiselle, sillä hän odottaa Norelcon saavan tätä kautta tuoreinta tietoa ja muun muassa valmennusta laadun ja vastuullisuuden kehittämiseksi jatkossa.

- Asia on hyvin konkreettinen, sillä jo heti alkuun meiltä osallistuu 20 henkilöä Laatuyhdistyksen Lean Six Sigma Yellow Belt -valmennukseen, Ari kertoo. 

Tutustu Norelcon vastuulliseen toimintamalliin, joka luo toimintavarmuutta ja tehokkuutta yrityksen kaikkeen toimintaan.

Lisätietoja: Ari Hämäläinen, 050 529 1919 tai ari.hamalainen@norelco.fi