Vastuullisuus | Norelco

Vastuullisuus

Vastuullisuus on ohjannut Norelcon toimintaa alusta alkaen.

Se tarkoittaa sitä, että kannamme vastuuta liiketoimintamme ja henkilöstömme lisäksi asiakkaistamme, ympäristöstä ja yhteiskunnasta.

Norelco on vuosikymmeniä kannattavasti toiminut,
taloudellisesti vahva yhtiö

Meillä on laaja kokemus pien- ja keskijännitekojeistojen valmistamisesta eri teollisuuden aloille. Pitkä ja kattava asiakaslistamme sisältää sekä perinteisiä kotimaisia yrityksiä että globaaleja yrityksiä, jotka voivat kertoa luotettavuudestamme ja osaamisestamme.

Norelco lukuina

asiantuntijoita 16 eri kansallisuudesta

nuorille tarjottua kesätyöpaikkaa

enemmän uusiutuvan energian projekteja

tuotannon raaka-aineista käytetään tai kierrätetään

Laatu

Jatkuva parantaminen lisää kilpailukykyä

Kaikki Norelco-tuotteet valmistetaan Suomessa, missä laadun tinkimättömällä tekemisellä on pitkät perinteet. 

Jokainen tuotteemme koestetaan perusteellisen tarkastusprosessimme mukaisesti ennen lähettämistä asiakkaalle. Hoidamme asiakasprojektit huolellisesti ja pidämme huolta siitä että myös suunnitelmien laatu tarkastetaan ennen valmistusta. Tarjoamme nopeat toimitusaikataulut kaiken kokoisissa projekteissa ja pyrimme aina tekemään asiat vielä hieman paremmin, kuin edellisellä kerralla. 

Ympäristö

Puhdas ympäristö
mahdollistaa toiminnan myös tulevaisuudessa

Norelcon tuotantoprosessit on rakennettu tukemaan kestävyyttä ja suojelemaan luonnon koskemattomuutta. 

Pyrimme aina kierrättämään maksimaalisesti kaiken tuotannossamme syntyvän materiaalin ja sivuvirrat ja varmistamme syntyneiden jätteiden asianmukaisen käsittelyn. Tuotannossamme tarvittava vesi on 100 % suljetussa ja ympäristölle turvallisessa kierrossa eikä sitä päästetä koskaan suoraan luontoon.

Turvallisuus

Huoletonta, tehokasta ja turvallista arkea

Norelco toimii läheisessä yhteistyössä testauslaitosten ja standardisointikomiteoiden kanssa. Moderneissa tuotantolaitoksissamme suoritetaan säännöllisesti sekä sisäisiä että ulkoisia auditointeja sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme turvaksi. Kaikille Norelco-tuoteperheille on tehty riippumattomissa laboratorioissa tyyppitestaukset, joiden avulla varmistetaan tuotteiden turvallinen toiminta ja vahinkojen minimointi äärimmäisissä vikatilanteissa.

Huolellisesti valmistetut Norelco-tuotteet ja niihin liittyvät palvelut takaavat onnistuneen ja turvallisen hankinnan kerta toisensa jälkeen.

Ajankohtaista Norelcolta

Norelcon eettiset toimintaohjeet

Eettiset ohjeet muodostavat kestävän pohjan kaikelle Norelcon tekemiselle. Koko henkilöstömme sitoutuu noudattamaan ohjeessa annettuja periaatteita asemasta, tehtävästä tai toimialasta riippumatta.

Lataa Norelcon eettiset toimintaohjeet -PDF

Yhteiskunnan toimintavarmuuden turvana edelläkävijän asenteella.

Norelco logo slogan white