Anssi Kautonen on aloittanut Norelcossa myyntipäällikkönä 1.2.2024.

13.2.2024 | Uutinen

Anssi Kautonen vahvistamaan Norelcon teollisuusmyyntiä

Anssi Kautonen on aloittanut Norelcossa myyntipäällikkönä 1.2.2024. Anssi työskentelee teollisuuden myyntitiimissä, yhdessä kokeneiden Juha Hakkaraisen ja Jarkko Hartikaisen kanssa. 


Ennen Norelcoon siirtymistään Anssi on tehnyt myynti- ja tuotehallintatyötä teollisuuden ICT-ratkaisujen parissa. Teollisuuden toimintaympäristö ja hankintaprosessit ovatkin hänelle tuttuja – ja suurta kiinnostusta herättäviä. 

- Tässä työssä pitkäjänteinen syventyminen asiakkaan tarpeisiin ja toimintaympäristöön on teknisen osaamisen rinnalla yhtä tärkeä onnistumisen tekijä. Olipa kysymyksessä iso tai pieni hanke, on aina yhtä innostavaa tehdä työtä niin, että asiakassuhde kasvaa ja monipuolistuu: hyvässä vuorovaikutuksessa löytyvät oikeat ratkaisut, joita voidaan kehittää edelleen asiakassuhteen kestäessä, Anssi sanoo.

Anssi on savonlinnalainen, mutta toiminta eri puolella Suomea toimivien asiakkaiden kanssa on hänelle ennestään tuttua. Edellä mainitsemiensa asiakkaiden lisäksi Norelcossa yhdistyy useita tekijöitä, joita Anssi arvostaa: 

- Norelco on vahva ja luotettava perheyritys, jota kiinnostaa suomalaisen teknologiateollisuuden eteenpäin vieminen. Henkilökohtaisesti tämä tarjoaa mahdollisuuden oman uran ja osaamisen kehittämiseen. Lisäksi toiminnan koko perusajatus on arvokas: sähkönjakelu on tärkeää, arvokasta työtä. Me tarjoamme peruselementtejä yhteiskunnalle, joten on hienoa, että kotimaiset yritykset toimivat ja menestyvät näiden palvelujen toimittajina.

- Anssi tuo Norelcon teollisuuden myyntitiimiin vahvaa osaamista asiakaskohtaisten ratkaisuiden myyntiin, toteaa myyntijohtaja Juha Katainen.

Me kaikki norelcolaiset toivotamme Anssin lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme!

Ota yhteyttä!

Anssi Kautonen, puh. +358 50 525 5315 tai anssi.kautonen@norelco.fi


Tutustu Norelcoon teollisuuden kumppanina: Teollisuus | Norelco

Norelco on teollisuuden sähkönjakelun ja automaation kojeistojen kokenut valmistaja ja toimittaja. Vahvuuksiamme ovat suurten projektien hallinta, toimitusaikojen pitävyys sekä mutkattoman joustava yhteistyö. Asiakkaamme tuntevat Norelcon vahvana, korkealaatuisia tuotteita ja palveluita toimittavana teknologiaosaajana.