Teollisuus | Norelco

Teollisuus

Teollisuuden sähkönjakelun ja tuotantoprosessien sähkönjakelujärjestelmät ja asennuspalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla kaiken kokoisiin projekteihin.

Luotettavuutta teollisuuden sähkönjakeluun ja automaatioon

Norelco toimittaa teollisuuden sähkönjakelun ja automaation kojeistot kokemuksella. Vahvuuksissamme korostuu suurten projektien hallinta ja toimitusaikojen pitävyys yhdistettynä mutkattoman joustavaan yhteistyöhön. Asiakkaamme tuntevat Norelcon vahvana ja kokeneena, korkealaatuisia tuotteita ja palveluita toimittavana teknologiaosaajana, jonka luotettava projektien hoito suunnittelusta käyttöönottoon korostuu teollisuusprojekteissa.

Katso Norelcon laajat palvelut toimialalle

Mekaaninen puunjalostus

Prosessin ja tehtaan sähkönjakelujärjestelmä

Suunnittelemme ja toimitamme tehtaan prosessin ohjaukseen ja kiinteistöön älykkään ja luotettavan sähkönjakelujärjestelmän. Tehtaalla tehty konfigurointi ja testaus sekä asennukset ja elinkaaripalvelut yhdestä osoitteesta.

Paperi- ja selluteollisuus

Paperi- ja sellutehtaan moottorikeskukset ja sähkönjakelujärjestelmät

Suunnittelemme ja toimitamme tehtaan prosessin ohjaukseen ja kiinteistöön älykkään ja vikasietoisen sähkönjakelujärjestelmän. Teemme tehtaalla valmiiksi asettelut ja testaukset. Asennamme kojeistot paikalleen ja teemme niihin elinkaaren aikana tarvittavat muutokset ja lisäykset.

Kemian teollisuus

Prosessin ohjaus ja kiinteistön sähkönjakelu

Suunnittelemme ja toimitamme prosessin ohjaukseen ja kiinteistöön älykkään ja vikasietoisen sähkönjakelujärjestelmän sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin. Parametroimme ja testaamme tuotteet tehtaalla ennen toimitusta. Ammattitaitoiset asiantuntijamme tekevät elinkaaren aikana tarvittavat muutostyöt.

Metalliteollisuus

Metallituotteen valmistuksen ohjaus ja sähkönjakelu

Suunnittelemme ja toimitamme tehtaan prosessin ohjaukseen ja kiinteistöön älykkään ja vikasietoisen sähkönjakelujärjestelmän. Toimitamme tuotteet valmiiksi konfiguroituna ja testattuna.

Kaivosteollisuus

Kiinteät ja liikuteltavat sähkönjakeluyksiköt ja muuntamot

Suunnittelemme ja toimitamme kaivoksiin kestävän sähkönjakelujärjestelmän joko kiinteään tai liikuteltavaan käyttöön. Suunnittelemme ne kokemuksella ja asiantuntijuudella aina vaativiin olosuhteisiin sopiviksi.

Elintarviketeollisuus

Elintarviketehtaan prosessin ohjaus ja kiinteistön sähkönjakelu

Suunnittelemme ja toimitamme tehtaan prosessin ohjaukseen ja kiinteistöön älykkään ja luotettavan sähkönjakelujärjestelmän. Konfiguroinnit, testaus, asennukset ja elinkaaripalvelut samasta luotettavasta osoitteesta.

Lääketeollisuus

Lääketehtaan prosessin ohjaus ja kiinteistön sähkönjakelu

Suunnittelemme ja toimitamme tehtaan prosessin ohjaukseen ja kiinteistöön älykkään ja luotettavan sähkönjakelujärjestelmän. Tehtaaalla tehty kojeiden konfirointi ja testaus helpottaa käyttöönottoa. Tarvittavat muutokset onnistuvatkoko elinkaaren ajan.

Kone- ja laitevalmistajat

Projektikohtaiset ja OEM-ratkaisut koneisiin ja laitteisiin

Suunnittelemme ja toimitamme valmistamaanne koneeseen, laitteeseen tai tuotantolinjaan sopivan älykkään ja vikasietoisen sähkönjakelujärjestelmän. Tuotteisiin asennetaan asiakkaan laitteet ja halutut parametroinnit ja testaukset suoritetaan tehtaalla...

Jatkuva parantaminen on osaamisemme ytimessä.

Norelco logo slogan white

Kysy lisää

Juha Hakkarainen

+358 50 525 5307
juha.hakkarainen@norelco.fi

Jarkko Hartikainen

+358 50 525 5313
jarkko.hartikainen@norelco.fi

Juha Katainen

myyntijohtaja
+358 50 525 5100
juha.katainen@norelco.fi

Myynnin yhteystiedot sivu

Laita yhteystiedot, otamme sinuun yhteyttä:

Hyväksy tietosuojaselosteen ehdot

Valitse toimiala, asiantuntija ja lähetä viesti:

| | |

Juha Katainen

myyntijohtaja
+358 50 525 5100
juha.katainen@norelco.fi

Juha Hakkarainen


+358 50 525 5307
juha.hakkarainen@norelco.fi

Jarkko Hartikainen


+358 50 525 5313
jarkko.hartikainen@norelco.fi

Markku Mikkonen


+358 50 525 5309
markku.mikkonen@norelco.fi

Jarkko Latonummi


+358 50 525 5312
jarkko.latonummi@norelco.fi

Seppo Karvinen


+358 50 525 5308
seppo.karvinen@norelco.fi