Uusiutuva energia | Norelco

Uusiutuva energia

Suunnittelupalvelut, sähkökeskukset ja valmiit sähkönjakeluyksiköt nopeaan ja helppoon toteutukseen.

Valmiit kokonaisratkaisut tuotantoprosessin automaatioon ja sähkönjakeluun

Norelco on joustavin kumppanisi uusiutuvan energian kohteissa. Meillä on vuosikymmenten kokemus suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme täysin valmiita sähkönjakeluyksiköitä joissa on automaatioratkaisutkin suunniteltu optimaalisiksi asiakkaan prosessia ajatellen.

Katso Norelcon laajat palvelut toimialalle

Aurinkovoima

Aurinkovoimaloiden keskukset ja sähkönjakeluyksiköt sisä- ja ulkokäyttöön

Suunnittelemme ja toimitamme sisään tai ulos asennettavat sähkökeskukset ja kokonaiset sähkönjakeluyksiköt. Sisätiloihin kalustamme ja asennamme myös aurinkovoimalan sähkönjakelu- ja valvontajärjestelmät jakelumuuntajineen. 

Power-to-X

Vedyn ja metaanin tuotannon ohjaus ja sähköistys avaimet käteen -periaatteella

Suunnittelemme ja toimitamme vedyn ja metaanin tuotantolaitoksiin sähkönjakeluyksiköt, jotka hoitavat koko prosessin ohjauksen ja valvonnan liittyen asiakkaan omaan automaatiojärjestelmään. Teemme myös konfiguroinnit ja testaukset, asennamme järjestelmät paikalleen ja teemme niihin laitoksen elinkaaren aikana tarvittavat muutokset.

Vesivoima

Uusien ja saneerattavien vesivoimaloiden sähkönjakelu

Suunnittelemme ja toimitamme koko sähkönjakelujärjestelmän automaatioväylineen. Saneerauskohteissa räätälöimme kojeistot ja kaapeloinnit vanhaan kiinteistöön sopiviksi ja teemme tarvittavat muutokset voimalan elinkaaren aikana.

Biomassa

Biomassan hyödyntämisen prosessien ohjaus ja sähköistys avaimet käteen -periaatteella

Suunnittelemme ja toimitamme käsittelylaitoksiin sähkönjakeluyksiköt, jotka hoitavat koko prosessin ohjauksen ja valvonnan liittymällä asiakkaan omaan automaatiojärjestelmään. Suoritamme konfiguroinnit ja testaukset, asennamme järjestelmät paikalleen ja teemme niihin laitoksen elinkaaren aikana tarvittavat muutokset.

Energiavarastot

Superkondensaattori- ja akkuratkaisut

Suunnittelemme ja toimitamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa superkondensaattori- tai akkupohjaisen energian varastointijärjestelmät jotka hoitavat koko prosessin ohjauksen ja valvonnan osana asiakkaan omaa automaatiojärjestelmää. Suoritamme konfiguroinnit ja testaukset, asennamme järjestelmät paikalleen ja teemme niihin laitoksen elinkaaren aikana tarvittavat muutokset.

Sähköinen liikenne

Autojen, bussien, kuorma-autojen ja laivojen latauksen syöttökojeistot

Suunnittelemme ja toimitamme räätälöidyt tai vakiodut ajoneuvojen latauksen syöttökeskukset kaiken tehoisiin latausjärjestelmiin mukaan lukien teho- ja suurteholatausasemat. Ratkaisut autojen, bussien, kuorma-autojen ja laivojen latauksen syöttökojeistoiksi.

Yhteiskunnan toimintavarmuuden turvana edelläkävijän asenteella.

Norelco logo slogan white

Kysy lisää

Jarkko Hartikainen

+358 50 525 5313
jarkko.hartikainen@norelco.fi

Juha Hakkarainen

+358 50 525 5307
juha.hakkarainen@norelco.fi

Juha Katainen

myyntijohtaja
+358 50 525 5100
juha.katainen@norelco.fi

Myynnin yhteystiedot sivu

Laita yhteystiedot, otamme sinuun yhteyttä:

Hyväksy tietosuojaselosteen ehdot