Tuotteet-pääsivu | Norelco
FI EN

Norelco tarjoaa laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman

Onnistunut sähkönjakelujärjestelmien toimitusprojekti perustuu onnistuneeseen tuotekehitykseen ja projektikohtaiseen sovellussuunnitteluun. Norelcon tuotevalikoima on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja eri tyypppisiin tarpeisiin löytyy aina optimoitu tuoterakenne. Tuotteet ovat modulaarisia järjestelmiä, joista on helppo tehdä sovelluksia asiakkaan ja projektin tarpeiden mukaisesti. Koska tuotteet valmistetaan itse tehdään kaikki muutokset korkealla laadulla ja ripeästi. Nämä korkealaatuiset sähkönjakelujärjestelmät valmistetaan uusimmalla tuotantoteknolgialla omissa tehtaissa. 

 

Koestaja kiristää momenttiin

Laatu on norelcolaisille erittäin tärkeä arvo ja jokainen tuote tarkastetaan kahdesti, ensin asentajan itse ja sen jälkeen lopputarkastaja. Tuotteilla on tyyppihyväksyntä ja ne on tyyppitestattu riippumattomissa laboratorioissa. 

Norelco valitsee tuotteisiin korkealaatuiset komponentit joita tarjotaan aina vakiona. Ne ovat länsimaisia kojeita jotka analysoidaan ja tarkastetaan Norelcossa ennen käyttöönottoa.

Asiakkaalle tarjottavaa palvelua täydennetään markkinoiden laajimmalla palvelupaketilla.