Toimintamallimme | Norelco

Toimintamallimme

Luotettavuutta ja toimintavarmuutta
vuosikymmenten kokemuksella

Norelcon toimintamallin keskiössä ovat tinkimätön laatu, laaja toimialaymmärys, ammattiylpeys sekä asiakkaidemme vaihtelevien tarpeiden ymmärtäminen 

Huolellinen suunnittelu takaa erinomaisen lopputuloksen

Onnistunut kojeistoprojekti perustuu hyvin suunniteltuihin tuotteisiin. Tuotekehityksessämme huomioidaan aina asiakkaiden tarpeet ja tuotteiden muunneltavuus erilaisiin tarpeisiin. Tuotteet testataan EN- ja IEC-normien mukaisesti riippumattomista laboratorioissa, joissa suoritetaan myös tarvittavat oikosulku- ja valokaarikoestukset.

Projektin toteutusvaiheessa asiantuntevat suunnittelijamme tekevät ehdotuksen kojeiston toteutustavasta ja tuovat esiin erilaisia vaihtoehtoja, joista on teknistä ja talodellista hyötyä. Kojeistoihin valitut kojeet ovat länsimaisia laatutuotteita, jotka ovat luotettavia ja pitkä-ikäisiä. Tuotteisiin voidaan tehdä muutoksia ja räätälöintejä tarpeiden mukaisesti ja ne toteutetaan viimeisimmällä CAD/CAM tekniikalla.

Olemme ylpeitä tuotteistamme,
jotka olemme testanneet ja kehittäneet sopimaan vaativimpiinkin tarpeisiin
ja ympäristöihin.

Onnistumisen perinne ja korkea laatumme perustuvat omaan tuotekehitykseen ja hyvämaineisiin yhteistyökumppaneihin.

1.

Asiantuntijamme palveluksessasi

Jokaista Norelcon projektia johtaa asiakkaamme kohteen, tarpeet ja odotukset ymmärtävä ja tunteva projektipäällikkö, joka on usein projektissa mukana jo myyntivaiheesta alkaen. Suunnittelijamme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi jo projektin aikana.

Tarjoamme myös asiantuntevaa ja proaktiivista tukea sekä teknisiä parannusehdotuksia, kun näemme sen tarpeelliseksi.

2.

Paras laatu syntyy tehokkuudesta

Noudatamme lean-tyyppistä tuotantomallia, joka pyrkii minimoimaan hukan ja virtaviivaistamaan prosessejamme. Tuotantomme on jaettu useisiin aliprosesseihin, jotka etenevät rinnakkain varmistaen nopean valmistumisen sekä tarkan laadunvalvonnan. Asentajamme ja operaattorimme tarkkailevat tuotannon laatua jatkuvasti projektin aikana.

Näin takaamme korkealaatuiset lopputulokset, joista Norelco tunnetaan.

3.

Jatkuvasti paremmin asiakkaidemme asialla

Asiakkaamme tarpeiden huomioiminen on Norelcon ydinarvo. Projektin edetessä varmistamme, että asiakkaamme on tyytyväinen tuotteeseen ennen kuin siirrymme tuotantovaiheeseen. Hyväksyntä tapahtuu aina kirjallisesti. Lopputarkastuksessa havaitut mahdolliset puutteet kirjataan tarkasti ja asentajamme korjaavat virheet välittömästi.

Tämä prosessi ei ainoastaan takaa korkeaa laatua,
vaan myös edistää jatkuvaa oppimista ja kehittymistä.

Jatkuva parantaminen on osaamisemme ytimessä.

Norelco logo slogan white