Rekrytointi | Norelco
Rekrytointi

Tule meille töihin!

Katso avoimet työpaikat

 Miksi Norelco?

Norelco on perheyritys ja Suomen johtavia sähkönjakelujärjestelmien valmistajia. Vastuullisesti toimiva yritys on vahvasti mukana myös uusiutuvan energian projekteissa. Yrityksen perusarvoihin kuuluu motivoituneiden työntekijöiden palkitseminen ja kasvattaminen vaativampiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Perheyrityksessä pidetään huolta toisistaan ja arvostetaan tavoitteisiin pääsemistä. Opastusta ja apua saa helposti aina kun tarvitsee. Hyvien työkavereiden kanssa työpäivät sujuvat hyvin.

Tutustu työntekijätarinoihimme

Meiltä löytyy työntekijöitä aina konkareista paluumuuttajiin ja oppisopimusopiskelijoihin. Lue alta Laurin tarina.

"Olen Lauri, 20-vuotias työssäoppija. Olen juuri päättämässä Norelcon järjestämän komponenttiasentajan koulutuksen 1. vaiheen. Hain koulutukseen kaverini suosituksesta, koska työ vaikutti kiinnostavalta. Norelcolla on tosi hyvät opastajat ja työympäristö on loppuun asti mietitty niin, että töitä on selkeää tehdä ja omaksua. Myös koulutusporukkamme on ollut mukava. Koulutukseen voi tulla millaisella taustalla hyvänsä, se ei vaadi mitään valmista tietoa. Koulutuksen aikana oppii varmasti."

Lue työntekijätarinoitamme Facebookissa

Faktoja Norelcosta

Norelco on perheyritys ja Suomen johtavia sähkönjakelujärjestelmien valmistajia. Yrityksen perusarvoihin kuuluu motivoituneiden työntekijöiden palkitseminen ja kasvattaminen vaativampiin tehtäviin yrityksen sisällä.
Perheyrityksessä pidetään huolta toisistaan ja arvostetaan tavoitteisiin pääsemistä.

Palkkaus

Tuotantotyöstä maksetaan TES:n mukaista urakkapalkkaa, joka koostuu peruspalkasta,
heko-prosentista ja henkilökohtaisesta urakkalisästä.
Palkka perustuu aina omaan osaamiseesi ja aktiivisuuteesi.

Työyhteisö – 250 työntekijää

Meillä työskentelee uusia tulokkaita ja vanhoja konkareita – miehiä ja naisia, erilaisista koulutustaustoista ja kulttuureista.

Koulutus ja eteneminen – Omia koulutuksia vuodesta 1987 alkaen

Koulutamme jatkuvasti uusia työntekijöitä sekä tuemme työntekijöidemme etenemistä urallaan. Työ on organisoitu niin, että se tukee jatkuvaa oppimista.
Omia koulutuksia vuodesta 1987 alkaen

Toimipisteet – 3 paikkakuntaa

Norelco toimii kolmella paikkakunnalla: Savonlinnassa, Kuopiossa ja Vantaalla yli 200 työntekijän voimin.

“Meille voi myös tulla tutustumaan paikan päälle. Esittelemme mielellämme yritystämme ja toimintaamme työpaikasta kiinnostuneille. Laita viestiä tai soita niin sovitaan tapaaminen.”

Ota yhteyttä

Olli Malinen

henkilöstöpäällikkö

050 525 5009
olli.malinen@norelco.fi

Norelcossa toiminnan kehittämiseen osallistuu koko henkilöstö. Hyvät ideat palkitaan aina, varsinkin silloin kun ne ovat oikeasti käyttökelpoisia tuotannon, logistiikan ja myynnin tarpeisiin.

Norelcon eettiset toimintaohjeet

Eettiset ohjeet muodostavat kestävän pohjan kaikelle Norelcon tekemiselle. Koko henkilöstömme sitoutuu noudattamaan ohjeessa annettuja periaatteita asemasta, tehtävästä tai toimialasta riippumatta.

Lataa Norelcon eettiset toimintaohjeet -PDF

Yhteiskunnan toimintavarmuuden turvana edelläkävijän asenteella.

Norelco logo slogan white