Rakentaminen | Norelco

Rakentaminen

Korkealaatuinen ja laaja tuotevalikoima ja monipuoliset palvelut kiinteistöjen rakentamiseen. Takaamme aina projekteihimme turvalliset sähkönjakelujärjestelmät ja reaaliaikaisen projektiseurannan.

Laadukkaat sähkönjakelun keskukset jokaiseen projektiin

Norelco on toimittanut pien- ja keskijännitteisiä sähkönjakelujärjestelmiä rakentamisen tarpeisiin jo yli 60 vuoden ajan. Toimintamme perustuu edistyksellisiin tuotteisiin, korkeaan laatuun, sovittuihin aikatauluihin ja toimituksista huolehtimiseen. ”Kaikki samalta toimittajalta” -ideologiamme ja laaja palvelutarjontamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Takaamme aina turvalliset sähkönjakelujärjestelmät niin teknologian kuin talouden projekteihin.

Katso Norelcon laajat palvelut toimialalle

Sairaalat

Julkiset ja yksityiset sairaalat ja laboratoriot

Toimitamme julkisiin ja yksityisiin sairaaloihin, laboratorioihin ja tutkimuslaitoksiin luotettavat ratkaisut sähkönjakeluun sekä uusien kohteiden että saneerauksien tarpeisiin.

Kauppakeskukset

Ostoskeskukset ja niiden oheisrakennukset

Toimitamme kauppakeskuksien myyntitiloihin, viihdealueisiin, ravintoloihin ja toimistoihin älykkäät ja joustavat ratkaisut sähkönjakeluun. Vuokralaisten muuttuessa teemme myös työmaalla tarvittavat muutokset.

Toimistot

Toimistorakennukset ja niiden saneeraukset

Toimitamme yksityisiin ja julkisiin toimisto- ja asiakastiloihin älykkäät ja joustavat ratkaisut sähkönjakeluun. Väyläautomaation avulla saadaan käyttökustannukset pysymään kurissa

Areenat

Urheilu- ja kulttuuriareenat

Kokemuksella ja ammattitaidolla toimitamme luotettavat sähkönjakelun ratkaisut monipuolisiin ja skaalautuviin tarpeisiin muun muassa urheilu- ja kulttuuriareenoille sekä stadioneille.

Asuminen

Kodit ja vapaa-ajan asunnot

Toimitamme kaikki kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa tarvittavat sähkökeskukset myös älykkäillä järjestelmillä varustettuna. Ratkaisut sisä- ja ulkokäyttöön, uudis- ja saneerauskohteisiin.

Yhteiskunnan toimintavarmuuden turvana edelläkävijän asenteella.

Norelco logo slogan white

Kysy lisää

Jarkko Latonummi

+358 50 525 5312
jarkko.latonummi@norelco.fi

Markku Mikkonen

+358 50 525 5309
markku.mikkonen@norelco.fi

Seppo Karvinen

+358 50 525 5308
seppo.karvinen@norelco.fi

Myynnin yhteystiedot sivu

Laita yhteystiedot, otamme sinuun yhteyttä:

Hyväksy tietosuojaselosteen ehdot