Norelco yrityksenä | Norelco

Norelco Oy yrityksenä

Norelco on vuonna 1962 perustettu  kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja. 

Suunnittelemme ja valmistamme järjestelmiä energiasektorille sekä teollisuuden, uusiutuvan energian, infran ja rakentamisen tarpeisiin.

Tehokkuutta ja kokemusta energianjakeluun

Kehitämme ja valmistamme innovatiivisia sähkönjakeluratkaisuja asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella pyrkien vastaamaan muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteisiin. 

  • Suunnittelemme ja kehitämme asiakaskohtaiset ratkaisut uusiin kohteisiin ja saneerauksiin
  • Valmistamme asennusystävälliset ja innovatiiviset tuotteet projektiinne
  • Toimimme luotettavana kumppanina koko tuotteen elinkaaren ajan
  • Toimintamme on laadukasta kaikissa toimituksen vaiheissa
  • Hoidamme projektit kokemuksella
  • Olemme erikoistuneet pien- ja keskijännitekojeistoihin, muuntamoihin ja sähköasemiin sekä niihin liittyviin palveluihin

Perheyrityksen kehitys on jatkunut jo yli 60 vuotta ja sen arvot perustuvat edelleen rehelliseen yrittämiseen, ahkeruuteen,  henkilökohtaiseen kunnioitukseen ja jatkuvaan parantamiseen. Sähkön käytön jatkuva kehittyminen luo hyvän perustan Norelcon tulevalle kasvulle.

Norelco perustuu kasvutarinaan

Sähkö ja sen käyttöön liittyvän tekniikan kehittäminen on toiminut Norelcon visiona yhtiön perustamisesta lähtien.

Yrityksen perustaja E.O.Hämäläinen huomasi vuonna 1962, minkälaisia mahdollisuuksia alan tunnetun pioneerin Thomas Edisonin esittämät ajatukset ja keksinnöt tarjosivat. Samaan aikaan koko yhteiskunnan sähköistäminen ja uuden tekniikan käyttöönotto olivat kasvussa. Tästä syntyi ajatus perustaa oma sähköalan yritys ja lähteä kasvattamaan sitä uusien sähköteknisten oivallusten kautta.

Useiden kehitysvaiheiden kautta on erikoistuminen sähköenergian jakelujärjestelmiin ja niiden automatisointiin muovannut Norelco Oy:stä vahvan suomalaisen sähköteollisen yrityksen.

Perustamisvuosi 1962
Henkilöstömäärä 250
Viennin osuus 15%

Norelco on Suomen merkittävin kojeistovalmistaja

Kehitämme ja valmistamme jatkuvasti innovatiivisia sähkönjakeluratkaisuja asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella pyrkien vastaamaan muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteisiin.

Olemme erikoistuneet pien- ja keskijännitekojeistoihin, muuntamoihin ja sähköasemiin sekä niihin liittyviin palveluihin.

“Töitä tehdään rennossa ja huumoripitoisessa työporukassa. Uudet työntekijät otetaan nopeasti porukkaan mukaan. Työkavereilta saa aina apua ja vinkkejä työtehtäviin, sillä Norelcolla työt tehdään yhdessä.”

Rekrytointi

Haasteellisia työtehtäviä tarjolla Savonlinnassa ja Kuopiossa

Tarvitsemme jatkuvasti kasvuamme varten sähkötekniikan ammattilaisia suunnittelun, tuotannon ja myynnin tehtäviin.

Usein tarpeet ovat niin nopeita ettei niistä ehditä ilmoittelemaan julkisesti. Vaikka meillä juuri nyt ei olisikaan mitään sinulle sopivia vapaita työtehtäviä, niin keskustelemme mielellämme kanssasi lähiaikoina avautuvista työmahdollisuuksista. 

Meille töihin  

Elämän energiaa kotimaisella asiantuntijuudella 
– jo vuodesta 1962

Norelco logo slogan white