Infra | Norelco

Infra

Pitkään kokemukseen perustuvat tuotteet ja palvelut infran rakentamiseen.

Luotettavat sähkönjakelun tuotteet koko elinkaaren ajan

Norelco on kokenut toimittaja vaativissakin infrarakentamisen kohteissa. Asiantuntijuutemme ja joustava toimintamallimme korostuu erityisesti hankkeissa, joissa aikataulut voivat venyä useiden vuosien mittaisiksi. Itse kehittämämme tuotteet on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa vuosikymmenestä toiseen.

Katso Norelcon laajat palvelut toimialalle

Dataverkot

Datakeskusten sähkönjakelun ratkaisut

Suunnittelemme ja toimitamme datakeskuksen ohjaukseen ja kiinteistön tarpeisiin älykkään ja vikasietoisen sähkönjakelujärjestelmän. Teemme tehtaalla konfiguroinnit ja testaukset sekä tarvittaessa asennamme kojeistot paikalleen.

Veden käsittely

Käsittelyprosessin ja kiinteistön sähkönjakelu

Suunnittelemme ja toimitamme veden käsittelyprosessin ohjaukseen ja kiinteistöön älykkään ja luotettavan sähkönjakelujärjestelmän. Teemme tehtaalla konfiguroinnit ja testaukset, asennamme kojeistot paikalleen ja teemme niihin laitoksen elinkaaren aikana tarvittavat muutokset.

Sähköverkot

Sähkönjakelun solmukohtien sähkönjakeluratkaisut

Toimitamme sähköverkon perusjärjestelmät kuten puistomuuntamot, jakamot, kytkemöt ja jakokaapit oikea-aikaisesti suoraan työmaalle. Räätälöimme ne asiakkaan omaan automaatiojärjestelmään sopiviksi ja asiakkaan oman käytännön mukaisiksi

Tieverkot

Katuvalaistuksen, tunneleiden ja siltojen sähkönjakelu

Suunnittelemme ja toimitamme katujen valaistukseen, tunneleihin ja siltoihin tarvittavat luotettavat sähkönjakelujärjestelmät sekä niissä tarvittavat valvonnat ja ohjaukset.

Rataverkot

Metro, raitiotie ja junaverkkojen sähkönjakelu

Toimitamme metrojen ja raideliikenteen sähköistykseen tarvittavat luotettavat sähkönjakelujärjestelmät sekä niissä tarvittavat valvonnat ja ohjaukset.

Kaasuverkot

Kaasuverkkojen ja jakelun sähkönjakelu

Suunnittelemme ja toimitamme kaasuverkkoihin ja jakeluasemiin tarvittavat luotettavat sähkönjakelujärjestelmät sekä niissä tarvittavat valvonnat ja ohjaukset.

Jatkuva parantaminen on osaamisemme ytimessä.

Norelco logo slogan white

Kysy lisää

Juha Hakkarainen

+358 50 525 5307
juha.hakkarainen@norelco.fi

Jarkko Hartikainen

+358 50 525 5313
jarkko.hartikainen@norelco.fi

Myynnin yhteystiedot sivu

Laita yhteystiedot, otamme sinuun yhteyttä:

Hyväksy tietosuojaselosteen ehdot