Tammelan-talotekniikka-luotti-norelcon-tuotteisiin-ja-ammattitaitoon-tampereen-alueterminaali-projektissa
FI EN

19.5.2023 | Asiakastarina

Tammelan talotekniikka luotti Norelcon tuotteisiin ja ammattitaitoon Tampereen alueterminaali -projektissa

Tammelan Talotekniikka on ollut Norelcon asiakas jo lähes 20 vuotta. Jouni Virtanen Tammelan Talotekniikasta kiittelee Norelcon täsmällistä ja avuliasta toimintaa sekä viimeistelyjä tuotteita, joiden laatu on Suomen parhaimmistoa.

Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella toimiva talotekniikkaurakointia tarjoava Tammelan Talotekniikka Oy on yksi Norelcon pitkäaikaisista asiakkaista. Yhteistyötä on tehty erilaisten projektien parissa jo lähes 20 vuotta. Yhteistyössä tehtyjä talotekniikkaurakoita ovat olleet esimerkiksi lääkelaitokset Medisiina D Turussa ja Arvo 2 Tampereella.

Viimeaikaisista urakoista suurimpia ovat olleet Tampereen alueterminaali sekä TAYS:n psykiatrinen sairaala eli T-rakennus. T-rakennuksen urakka alkoi kesäkuussa 2020, ja sen parissa aherretaan vielä tämän vuoden elokuulle saakka. Kaiken kaikkiaan psykiatrian uudisrakennus käsittää 29 000 neliömetriä. Norelco toimitti T-rakennukseen pienjännitepuolen pää- ja ryhmäkeskuksia kaikkiaan yli 80 kappaletta.

Norelco toimitti Tampereen alueterminaaliin laadukkaat tuotteet täsmällisesti kiireellisessä aikataulussa

Norelco toimitti 12 000 neliömetrin Tampereen alueterminaaliin Lempäälään puistomuuntamon, keskijännitekojeiston, jakelumuuntajan ja pienjännitekeskukset. Toimitukset saatiin kiireellisestä aikataulusta huolimatta onnistumaan hyvin. 
- ­Norelcon laatu on erittäin hyvää. Tuotteet ovat aina huolella tehtyjä ja viimeisteltyjä, ja myös koestukset ja testaukset on tehty täsmällisesti. Luottoni Norelcon valmiisiin tuotteisiin on kova. Mielestäni Norelcon tuotteet ovat Suomen parhaimmistoa, kehuu Tammelan Talotekniikan sähköpuolen projektipäällikkö Jouni Virtanen.

Tammelan Talotekniikka on hyödyntänyt Norelcon henkilökunnan ammattitaitoa monissa eri projekteissa

Jouni Virtasen mukaan Norelco on aikatauluissaan täsmällinen ja aikataulun seurantaraportit ovat hyvät. Virtanen kiittelee myös sitä, että Norelcon apua on saatu muissakin kuin tuotannon toimituksiin liittyvissä asioissa.
- Norelcon henkilökunta on hyvin ammattitaitoista. Heidän apuaan on pystytty hyödyntämään hankkeiden eri vaiheissa, esimerkiksi suunnitteluvaiheessa olemme käyneet alustavia konsultaatiokeskusteluja.

Norelcon asiakaspalvelu saakin paljon kehuja Jouni Virtaselta.
- Norelcon asiakaspalvelu on avointa ja auttavaista. Palvelu on nopeaa, kun tarvitaan vaikkapa hintatietoja. Myös uusiin hankkeisiin reagoidaan nopeasti.

Tammelan Talotekniikka jatkaa yhteistyötä Norelcon kanssa mielellään.
-  Uskon, että yhteistyömme jatkuu. Tälläkin hetkellä virittelemme uusia hankkeita, Virtanen kertoo.