Ohjelmistosuunnittelija
FI EN

Avoimet työpaikat Norelcolla

Ohjelmistosuunnittelija

Työpaikka Savonlinnassa, keskellä kauneinta luontoa

Jos haet monipuolista työtä, jossa jatkuvasti opetellaan uutta, sinulta löytyy polte ottaa asioista selvää ja osaat ratkaista ongelmia pitkäjänteisesti, niin tämä homma on sinua varten.

Ohjelmistosuunnittelija

Olemme vuosikymmenten ajan ohjelmoineet itse suurimman osan toiminnassamme käyttämistämme sovelluksista. Olemme tehneet meidän ERP-, suunnittelu-, tarjouslaskenta- ja CRM- sovelluksemme vain meitä varten kiinnittäen paljon huomiota yhtenäisen datan tuomaan etuun.  Käytämme useita innovatiivisia ratkaisuja tuomaan kilpailuetua ja haluamme kasvattaa etumatkaamme digitalisaation hyödyntämisessä.

Joudumme jatkuvasti opettelemaan sovellusten yhdistämistä varten uusia taitoja. Tällä hetkellä meillä eniten käytettyjä työkaluja ovat Delphi, SQL, AutoLISP/Visual Lisp, C++ ja Node.js joilla tehdään sovelluksia Windowsiin ja Androidille niin paikallisverkkoon kuin pilveenkin. Pidämme itse yllä tietoverkkoamme joten myös serveri-, verkko- ja laiteosaamiselle on käyttöä.

Jos haet monipuolista työtä, jossa jatkuvasti opetellaan uutta, niin tämä homma on sinua varten. Sinulta löytyy polte ottaa asioista selvää ja ratkaista ongelmia pitkäjänteisesti. Pystyt myös kommunikoimaan loppukäyttäjien kanssa ja ottamaan sieltä palautetta sekä kääntämään ne tuottaviksi ratkaisuiksi.

Toivomme että sinulta löytyy jotain yllä mainituista osaamisista. Jos osaamisesi on joltakin muulta softasektorilta, niin sillekin luultavasti löytyy käyttöä. Tärkeintä on kuitenkin utelias ja aikaansaava asenne. Tehtäväkuvasi muovautuu sen mukaan mitä osaamista sinulla aluksi on, loput opetellaan paikan päällä.

Tarjoamme sinulle turvallisen työpaikan luotettavassa perheyrityksessä Savonlinnassa, keskellä kauneinta luontoa. Norelco on perustettu vuonna 1962 ja yritys on kasvanut suomalaisen sähkökeskusvalmistuksen markkinajohtajaksi panostamalla ennakkoluulottomasti tuotekehitykseen ja sisäisen toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

Jos mielenkiintosi heräsi niin kysy lisää tai lähetä hakemuksesi.
Soita tai lähetä viestiä Ari Hämäläiselle, ari.hamalainen@norelco.fi, puh. 050 5291919.