Metalliosaston työnjohtaja | Avoimet työpaikat Norelco Oy
FI EN

Avoimet työpaikat Norelcolla

Metalliosaston työnjohtajaa

Me Norelcolla olemme yli 60 vuoden ajan tehneet maailmasta toimivampaa ja
turvallisempaa sähkönjakelun ratkaisuillamme. Meissä on sisäänrakennettu halu kehittyä ja
tehdä asiat aina paremmin. Haluamme vastata vaativiin asiakastarpeisiin ja luoda
ympärillemme onnistumista, auttaa niin asiakasta kuin työkaveria. Meidät tunnetaan
markkinoilla teknisenä edelläkävijänä ja suurien projektien luottokumppanina.

Haemme Savonlinnan tehtaallemme

Metalliosaston työnjohtajaa

Metalliosastomme tuottaa tuotannon omaan käyttöön kotelo- ja muuntajarakenteiden metalliosia uusinta teknologiaa hyödyntäen. Pääosa osista on vakiotuotteita mutta päivittäin valmistetaan myös pieniä sarjoja erikoistuotteita. Pääkoneet on miehitetty kahteen vuoroon ja muuten tehdään töitä päivävuorossa. Ohutlevyterästä käytetään yli 1.000 tonnia vuodessa.

Haemme metalliosastolle työnjohtajaa, joka toimii tiimissä tuotantopäällikön ja tuotannonsuunnittelijan kanssa. Työnjohtaja vastaa päivittäisen tuotannon sujuvuudesta, ja työntekijöiden johtamisesta. Hän osallistuu myös aktiivisesti toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta metallialan tuotannosta ja esimiestehtävistä. Katsomme eduksi jos sinulla on metalli- tai konealan amk-tutkinto tai vastaava kokemuksen tuoma pätevyys. Odotamme sinulla olevan itsenäinen ja aloitteellinen tapa tehdä töitä, mutta olet luonteeltasi myös joukkuepelaaja.

Tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä, jossa arvot ohjaavat päivittäistä toimintaa. Sinulla on osaavien kollegoiden ja oman esihenkilösi tuki.

Tule mukaan turvaamaan tulevaisuuden sähkönjakelua. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja lähetä hakemus osoitteeseen olli.malinen@norelco.fi viimeistään 21.11.2022.