Logistiikan moniosaajaa | Avoimet työpaikat Norelco Oy
FI EN

Avoimet työpaikat Norelcolla

Logistiikan moniosaajaa 

Me Norelcolla olemme yli 60 vuoden ajan tehneet maailmasta toimivampaa ja
turvallisempaa sähkönjakelun ratkaisuillamme. Meissä on sisäänrakennettu halu kehittyä ja
tehdä asiat aina paremmin. Haluamme vastata vaativiin asiakastarpeisiin ja luoda
ympärillemme onnistumista, auttaa niin asiakasta kuin työkaveria. Meidät tunnetaan
markkinoilla teknisenä edelläkävijänä ja suurien projektien luottokumppanina.

Haemme Norelcolle logistiikan moniosaajaa

Kasva teollisen tuotantoympäristön logistiikan ammattilaiseksi Norelcolla

Meillä pääset osaksi jatkuvasti kehittyvää toimintakulttuuria ja osaksi tiimiä, joka toteuttaa toimivia ja turvallisia sähkönjakelun ratkaisuja vaativille asiakkaille. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja vaihteleva. Siihen kuuluu tuotannon tarvitseman tavaraliikenteen sujuvaa siirtelyä trukilla, valmiiden tuotteiden pakkaamista ja lähettämistä asiakkaille sekä varastoon saapuvien tuotteiden vastaanottamista ja keräilyä tuotannon käyttöön. Tehtävässä vaaditaan tarkan ja huolellisen työskentelytavan sekä ongelman ratkaisukyvyn lisäksi myös hyvää kiireen hallinta ja organisointikykyä. Myös yhteydenpito esimiehen ja tuotantohenkilöiden kanssa kuuluu päivittäisiin tehtäviisi.

Sovit joukkoomme, kun

Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oppimishalukkuutta uusille taidoille. Katsomme logistiikka-alan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen lähettämö- tai pakkaustehtävistä, mutta työtä pelkäämätön asenne ja kohtuulliset kädentaidot auttavat sinut jo pitkälle. Annamme työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työpaikan tulevaisuuteen katsovassa perheyrityksessä ja mahdollisuuden kehittyä huipputiimissä. Työtehtävät muotoutuvat oman kokemuksesi mukaisesti ja työnopastus tapahtuu kokeneen opastajan avulla. Työtehtävä on alkuun määräaikainen, mutta sinun on mahdollista työllistyä meille myös pidemmäksi aikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 27.11.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@norelco.fi. Täytämme paikan sitä mukaa kun sopiva hakija löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.