Ratkaisut | Norelco
FI EN

Ratkaisut

 Vastaamme aina asiakkaidemme tarpeisiin kehittyneillä sähkönjakelun ratkaisuilla energia-, teollisuus- ja rakennusaloilla. Olemme luotettava kumppani läpi koko projektin elinkaaren. Voit olla varma siitä että saat viimeisintä ja testattua teknologiaa.

 

Energia

Ratkaisut luotettavaan energian tuotantoon, siirtoon ja jakeluun

Kotimaiset ratkaisut on tehty kestämään Suomen olosuhteissa. Laaja valikoimamme kattaa lähes kaikki sähköasemilla ja jakeluverkossa tarvittavat kojeistot.

Teollisuus

Luotettavuutta teollisuuden sähkönjakeluun ja automaatioon

Teollisuuden sähkönjakelun ja tuotantoprosessien kojeistotoimitukset ja asennuspalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla kaiken kokoisiin projekteihin. 

Rakentaminen

Laadukkaat sähkönjakelun keskukset kaikkiin projekteihin

Korkealaatuinen ja laaja tuotevalikoima kiinteistö- ja infrarakentamiseen. Takaamme aina turvallisen sähkönjakelujärjestelmän hankinnan projektista toiseen ja reaaliaikaisen projektiseurannan.

Uusimmat asiakastarinat

8.3.2023

Norelco on ollut luotettava kumppani Tampereen raitiotiehankkeessa

14.2.2023

Savonlinnan kaupunginjohtaja Janne Laine: Norelcolla on suuri merkitys Savonlinnalle alueellisena toimijana ja työllistäjänä

26.1.2023

Norelcon sähkönjakelujärjestelmät tärkeässä roolissa OOMI Oy:n aurinkovoimaloiden ja sähköisen liikkumisen ratkaisuissa

7.12.2022

Toimivaa yhteistyötä Samiedun kanssa jo 15 vuoden ajan

Norelco tarjoaa työssäoppimispaikkoja Samiedun teknologia-alojen opiskelijoille. Norelco on yksi seudun suurimpia työssäoppimispaikko

2.12.2022

Uuden Siltasairaalan kaikki keskukset Norelcolta

HUS on rakentanut Meilahteen Siltasairaalan, jonka toteuttamisessa Norelcokin oli mukana. Kyseessä on HUS:in historian suurin rakennushanke.

11.5.2022

PKS sähköverkko luottaa Norelco puistomuuntamoihiin

NPKS Sähkönsiirto Oy rakennuttaa paraikaa toimitusvarmaa sähköverkkoa muun muassa maakaapeloimalla. Norelcon puistomuuntamot ja reaktorikopit ovat tärkeässä roolissa sähköverkon uudistustyössä.

21.4.2022

Nokia Arena, Tampere

Nokia Arena sähkönjakelu toteutettiin Norelcon NorPower 5000 kennokeskuksilla, NorBus 5000 kiskosilloilla, NorPower 1250 jakokeskuksilla ja NorLine 800 ryhmäkeskuksilla.

Yhteiskunnan toimintavarmuuden turvana edelläkävijän asenteella.