Ratkaisut | Norelco
FI EN

Ratkaisut

 Vastaamme aina asiakkaidemme tarpeisiin kehittyneillä sähkönjakelun ratkaisuilla energia-, teollisuus- ja rakennusaloilla. Olemme luotettava kumppani läpi koko projektin elinkaaren. Voit olla varma siitä että saat viimeisintä ja testattua teknologiaa.

 

Energia

Ratkaisut luotettavaan energian tuotantoon, siirtoon ja jakeluun

Kotimaiset ratkaisut on tehty kestämään Suomen olosuhteissa. Laaja valikoimamme kattaa lähes kaikki sähköasemilla ja jakeluverkossa tarvittavat kojeistot.

Teollisuus

Luotettavuutta teollisuuden sähkönjakeluun ja automaatioon

Teollisuuden sähkönjakelun ja tuotantoprosessien kojeistotoimitukset ja asennuspalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla kaiken kokoisiin projekteihin. 

Rakentaminen

Laadukkaat sähkönjakelun keskukset kaikkiin projekteihin

Korkealaatuinen ja laaja tuotevalikoima kiinteistö- ja infrarakentamiseen. Takaamme aina turvallisen sähkönjakelujärjestelmän hankinnan projektista toiseen ja reaaliaikaisen projektiseurannan.

Uusimmat asiakastarinat

7.12.2022

Toimivaa yhteistyötä Samiedun kanssa jo 15 vuoden ajan

Norelco tarjoaa työssäoppimispaikkoja Samiedun teknologia-alojen opiskelijoille. Norelco on yksi seudun suurimpia työssäoppimispaikko

2.12.2022

Uuden Siltasairaalan kaikki keskukset Norelcolta

HUS on rakentanut Meilahteen Siltasairaalan, jonka toteuttamisessa Norelcokin oli mukana. Kyseessä on HUS:in historian suurin rakennushanke.

11.5.2022

PKS sähköverkko luottaa Norelco puistomuuntamoihiin

NPKS Sähkönsiirto Oy rakennuttaa paraikaa toimitusvarmaa sähköverkkoa muun muassa maakaapeloimalla. Norelcon puistomuuntamot ja reaktorikopit ovat tärkeässä roolissa sähköverkon uudistustyössä.

21.4.2022

Nokia Arena, Tampere

Nokia Arena sähkönjakelu toteutettiin Norelcon NorPower 5000 kennokeskuksilla, NorBus 5000 kiskosilloilla, NorPower 1250 jakokeskuksilla ja NorLine 800 ryhmäkeskuksilla.

6.6.2016

Jiangshu Bohui Paperikone BM1, Kiina

Norelco toimitti paperikonetoimituksen yhteydessä BM1-koneen toimintaan tarvittavat NorPower 5000 moottoriohjauskeskukset.

9.3.2015

Ovako Steel, muuntamo, Imatra

Ovako Steel Imatran tehtaan prosessivesipumppaamon uusi NorSwitch-sähköasema toimitettiin avaimet käteen periaatteella vanhan pumppaamon viereen.

1.12.2014

Boliden Odda sinkinsulattamo, Norja

Oddassa toimii sinkin sulattamo, joka tuottaa sinkkiä maailmanmarkkinoille. Norelco toimitti kapasiteetin laajennusinvestointiin prosessin NorPower 5000 moottorikeskukset Profibus- ja invertteri-ohjatuilla kasettilähdöillä.

Yhteiskunnan toimintavarmuuden turvana edelläkävijän asenteella.