Uutuus-npm310-puistomuuntamo
FI EN

28.9.2022 | Uutinen

Norelco esittelee uutuuden: valokaaritestatun NPM 310 puistomuuntamosarjan

Norelco on tuonut markkinoille uuden NPM 310 puistomuuntamo tuoteperheen, joka tulee käyttöön NPM 300-sarjan rinnalle. Uusissa tuotesarjan muuntamoissa on huomioitu erityisesti käyttäjien turvallisuutta parantavat ominaisuudet. Puistomuuntamosarja on helppokäyttöinen ja siihen on saatavilla useita ulkonäkövaihtoehtoja. Muuntamot ovat myös valokaaritestattu IAC-AB luokan mukaisesti. Muuntamoiden sokkeliratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on terässokkeli tai betonisokkeli.

Tutustu ja lue lisää Norelcon monipuolisesta NPM 310 mallistosta, neljästä eri vakioratkaisusta sekä tuotteen teknisistä tiedoista täältä.

Meiltä saat myös monipuoliset ja kattavat lisäpalvelut; tekninen konsultointi auttaa kojeistojen suunnitteluvaiheessa, Norelcon erittäin kokenut ja ammattitaitoinen Service-yksikkö hoitaa asennukset tehokkaasti ja DAP-kuljetus hoitaa tuotteiden kuljetukset kätevästi työmaille. Tutustu muihin kattaviin lisäpalveluihimme sekö kojeistoalan laajimpaan palvelupakettiin täältä.