Uusi jakokaappi Norelcolta: isokokoinen NorCase-50 tarjoaa vakuuttavan ratkaisun ulkoasennuksiin

5.2.2024 | Uutinen

Uusi jakokaappi Norelcolta: isokokoinen NorCase-50 tarjoaa vakuuttavan ratkaisun ulkoasennuksiin

Norelcon jakokaappien tuoteperheelle (ent. N8MAO) on annettu uusi nimi NorCase. Nimenvaihdoksen lisäksi tuoteperhe on kasvanut: nyt tarjolla on aiempia isorunkoisempi jakokaappi. Uusi NorCase-50-jakokaappi tuo helpotusta varsinkin sähköautojen latausjärjestelmien toteuttamiseen niin taloyhtiöissä, julkisissa kiinteistöissä kuin infra-rakentamisessakin. 

Kiinteistöjen sähkölaitteiden määrä kasvaa jatkuvasti, sillä käyttöön otetaan entistä enemmän muun muassa lämpöpumppuja ja sähköautojen latauspisteitä. Tämän vuoksi vanhan sähkökeskuksen tila ei aina riitä uuden keskuksen tilatarpeeseen. 

Norelcon uusin NorCase-50-jakokaappi antaa mahdollisuuden siirtää osan kiinteistön sähkönjakelusta ulos lähemmäksi käyttöpaikkaa. NorCaseen on myös mahdollista jättää varatilaa tuleville laajennuksille.

Uuden jakokaapin koko on vakuuttava: leveys 1708 mm, korkeus 1800 mm ja syvyys 500 mm. Jakokaappiin saadaan kalustettua monipuolisesti mm. jonovarokkeilla tai kotelokeskuksella. Jakokaappi voidaan myös varustaa lämpöeristeellä ja tarvittaessa lämmittimellä tai puhaltimella. NorCase valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. 

Saneeraus- ja laajennuskohteisiin NorCase on erityisen luonteva valinta, koska uudet laitteistot voidaan asentaa kustannustehokasti ulos jakokaappiin. Silloin ei tarvitse tehdä laajoja muutoksia nykyisiin sähkötiloihin. 

Lisätietoja: Juha Katainen, myyntijohtaja, p. 050 525 5100 tai juha.katainen@norelco.fi

Uusi, isorunkoinen NorCase-50-jakokaappi on nähtävillä Sähkömessuilla 7.-9.2.2024 Norelcon osastolla C216.