Norelcolta uuden sukupolven käsin taiteltava upotuskotelo sähkökeskuksiin

5.2.2024 | Uutinen

Norelcolta uuden sukupolven käsin taiteltava upotuskotelo sähkökeskuksiin

Norelco on kehittänyt ainutlaatuisen taiteltavan upotuskotelon käytettäväksi Norelcon ANU-ryhmäkeskuksissa ja huoneistojakamoissa

Uuden sukupolven upotuskotelot valmistetaan ja toimitetaan asiakkaan työmaalle suorina levyinä, mikä tarkoittaa merkittäviä säästöjä: esimerkiksi 150 upotuskotelon kuljettamiseen tarvittiin ennen viisi eurolavaa, nyt sama määrä mahtuu yhdelle lavalle. Taiteltava upotuskotelo säästää siten kuljetuskuluja, minkä lisäksi kuljetusten aiheuttama hiilijalanjälki pienenee. 

Työmaalla koteloiden varastointiin tarvitaan entistä vähemmän tilaa, samoin tuotteiden siirtely työmaalla levyinä on vaivattomampaa kuin valmiina toimitettujen koteloiden. 

Norelcossa innovoitu upotuskotelo soveltuu käytettäväksi Norelcon ANU-ryhmäkeskuksissa ja niiden huoneistojakamoissa. 

Upotuskotelo taittuu asennusvalmiiksi 15 sekunnissa

Upotuskotelon asentaminen on helppoa ja nopeaa: upotuskotelot käännetään asennusvaiheessa oikeaan muotoonsa käsin, täysin ilman työkaluja, alle 15 sekunnissa. Lisäksi ANU-tuoteperheen SL-mallien asentamisessa on otettu käyttöön kääntölaipat keskusnysien sijaan. Näin asennustyö helpottuu entisestään.

Upotuskotelot ja sähkökeskukset toimitetaan työmaalle ensin, minkä jälkeen keskus kaapeloidaan, varustetaan ja suojataan peittämällä aukko esim. muovilla. Vasta kun kaappiin otetaan jännitteet käyttöön, asennetaan suojaovi paikoilleen. 

Aiemmin suojaovi toimitettiin työmaalle samassa laatikossa kuin sähkökeskus, nyt sähkökeskusrunko ja ovi toimitetaan erillisenä pakkauksena odottamaan välivarastoon. Kannet tuodaan asennuspaikalle aivan työn loppuvaiheessa, tämä työvaiheen muutos lisää myös työmaan turvallisuutta.

Lisätietoja: Jarkko Latonummi, p. 050 525 5312 tai jarkko.latonummi@norelco.fi

Innovatiivinen upotuskotelo on esittelyssä Sähkömessuilla 7.-9.2.2024 Norelcon osastolla C216.