Norelco on Sensiolle luotettava kumppani
FI EN

31.1.2022 | Asiakastarina

Norelco on Sensiolle luotettava kumppani

Mikkeliläinen Sensio Oy toteuttaa vaativia ja laajoja sähköurakoita ja -saneerauksia pääasiassa Itä-Suomessa.  Sensio Oy lupaa asiakkailleen laadukasta ja kustannustehokasta palvelua. Norelcon tuotteet ja palvelut ovat keskeisessä roolissa Sension asiakaslupauksen täyttämisessä.

Norelco on ollut jo vuosien ajan Sensio Oy:n valinta sähköurakoiden kojeistotoimittajana.

– Norelco on luotettava kumppani ja mikä tärkeintä, Norelcon tuotteet ovat korkealaatuisia, eikä reklamaatioita tule. Homma onnistuu, Sensio Oy:n toimitusjohtaja Jani Sensio kuvailee.

Sension mukaan luotettavuuden ja laadun lisäksi toimittajavalintaan vaikuttavat kustannukset sekä kyky toimittaa räätälöityjä kokonaisuuksia.

– Meillä on paljon kohteita, joissa on erityisiä vaatimuksia sähkötöiden suhteen. Norelco pystyy toteuttamaan kokonaisuudet joustavasti asiakkaiden erityismääräyksiä ja -vaatimuksia noudattaen.

KOTIMAINEN KUMPPANI TAIPUU MUUTOKSIIN

Sensio kertoo, että monesti urakat elävät kesken projektin. Muutostarpeisiin vastaaminen vaatii toimittajalta joustavuutta ja ketteryyttä.

– Usein käy niin, että tilaajan puolelta tulee muutoksia toteutukseen kesken projektin. Kotimaisuus on valttia näissä tilanteissa. Ei voi kuvitellakaan, että ulkomaisen toimijan kanssa muutoksiin olisi mahdollista reagoida, Sensio pohtii.

Norelcon kykyä reagoida muutoksiin helpottaa se, että yritys valmistaa itse merkittävän osan tuotteisiin tarvittavista osista.

NORELCON PALVELUT SÄÄSTÄVÄT AIKAA TYÖMAALLA

Sähkönjakelujärjestelmien valmistamisen lisäksi Norelco tarjoaa kattavat palvelut sulakenimikoinneista asennuksiin. Sensio Oy asentaa Norelcon toimittamat tuotteet kiskosiltoja lukuun ottamatta pääasiassa itse, mutta hyödyntää muita palveluja, jotka nopeuttavat työtä työmaalla.

– Meidän projekteissamme Norelco huolehtii kokonaistoimitusten lisäksi tyypillisesti keskusten sulakenimikoinneista, merkinnöistä ja sulakevarustelusta. On kustannustehokasta toimia näin, Sensio miettii.

SENSIO URAKOI MIELEN JA KUNTOUTUKSEN TALOSSA – NORELCO TOIMITTAA SÄHKÖKOJEISTOT KOKONAISTOIMITUKSENA

Mikkeliin rakentuu paraikaa uusi Mielen ja kuntoutuksen talo, jonka sähköurakasta Sensio Oy vastaa. Norelco toimittaa kohteeseen sähkökojeistot kokonaistoimituksena sekä asentaa keskijännitekojeistot. Lisäksi Norelco toimittaa suojareleet ja katkaisijat valmiiksi parametroituina ja koestettuina, koska niiden tekeminen tehtaalla on järkevämpää kuin työmaalla.

– Meidän on helppo toimia, kun tiedämme, että Norelco toimittaa mitä on luvannut, milloin on luvannut, Sensio kiittelee.