Norelco esittelee tukun uutuuksia Sähkömessuilla

5.2.2024 | Uutinen

Norelco esittelee tukun uutuuksia Sähkömessuilla

Esittelemme Sähkömessuilla Norelcon kehittämän NorUnit-sähkönjakeluyksikön sekä uudistuneet ratkaisut, kuten NorMax-keskijännitekojeiston ja vakuuttavan kokoisen NorCase-50-jakokaapin. Uuden sukupolven upotuskotelo toimitetaan levynä työmaalle ja taitellaan asennuspaikalla koteloksi käsin sekunneissa. Tämän voi tulla testaamaan osastollamme C216.

Vuoden 2023 loppuun mennessä saatettiin Norelcossa päätökseen tärkeitä tuotekehityshankkeita niin uusiutuvan energian ratkaisujen kuin perinteisempienkin tuotteiden parissa. 

”Vuosi oli myönteisen kiireinen asiakkaidemme hankkeiden ja samaan aikaan tehtävien kehitystöiden parissa. Asiakkaillemme on onneksi luontaista myös kehittää tuotteita kanssamme yhdessä. Se tehostaa ja innostaa kehitystyöhön osallistuvia”, sanoo myyntijohtaja Juha Katainen Norelcosta.

Uusi NorUnit mukana messuilla

Norelcon NorUnit-sähkönjakeluyksikkö on uusi tapa toteuttaa sähkönjakelu sujuvasti ja kustannustehokkaasti teollisuuden prosesseissa ja sähköverkossa: Norelco valmistaa tehtaalla täysin valmiin sähkönjakeluyksikön, joka toimitetaan asiakkaalle käyttökohteen mukaan suunniteltuna. 

Norelco on niin ikään kehittänyt yhdessä MSc Electronics Oy:n kanssa NorUnit-ratkaisun vetytuotantolaitosten elektrolyysiprosessia varten: yksikkö huolehtii sekä sähköntuotannosta että automaatiosta ja valvonnasta. 

Lue lisää tuotetiedotteestamme: NorUnit

Innovaatio: sähkökeskusten upotuskotelo valmistetaan ja toimitetaan työmaalle levyinä ja taitellaan käsin valmiiksi asennuspaikalla

Uuden sukupolven upotuskotelot valmistetaan ja toimitetaan asiakkaan työmaalle suorina levyinä, ei enää valmiina koteloina. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä: esimerkiksi 150 upotuskotelon kuljettamiseen tarvittiin ennen viisi eurolavaa, nyt sama määrä mahtuu yhdelle lavalle. Taiteltava upotuskotelo säästää siten kuljetuskuluja, minkä lisäksi kuljetusten aiheuttama hiilijalanjälki pienenee. 

Työmaalla koteloiden varastointiin tarvitaan entistä vähemmän tilaa, samoin tuotteiden siirtely työmaalla levyinä on vaivattomampaa kuin valmiina toimitettujen koteloiden. Upotuskotelo taitellaan valmiiksi käsin vasta asennuspaikalla. Uusi upotuskotelo soveltuu käytettäväksi Norelcon ANU-ryhmäkeskuksissa ja niiden huoneistojakamoissa. 

Lue lisää tuotetiedotteestamme: innovatiiviset upotuskotelot

Uudistunut, tyylikäs ANU 3.5 SL -sähkökeskus hotellihuoneisiin

Norelcon ANU 3.5 SL on sähkökeskus, joka voidaan uppoasentaa hotellihuoneisiin huomaamattomasti seinäpinnan tasalle. Norelcon ANU 3.5 SL -sähkökeskus soveltuu sekä levy- että betoniseiniin ja se voidaan asentaa joko pysty- tai vaaka-asentoon käytettävissä olevien tilojen mukaisesti. ANU 3.5 SL nousee seinäpinnasta vain 3 millimetriä. Myös keskuksen suojaoven kolmiosalpa on huomaamattomasti ovipinnan alapuolella. ANU 3.5 SL:n upotuskotelot toimitetaan työmaalle levyinä ja taitellaan valmiiksi koteloksi asennuspaikalla.

Lue lisää tuotetiedotteestamme: ANU 3.5 SL

Uusi jakokaappi: isokokoinen NorCase-50 tarjoaa vakuuttavan ratkaisun ulkoasennuksiin

Kiinteistöjen sähkölaitteiden määrä kasvaa jatkuvasti, sillä käyttöön otetaan entistä enemmän muun muassa lämpöpumppuja ja sähköautojen latauspisteitä. Tämän vuoksi vanhan sähkökeskuksen tila ei aina riitä uuden keskuksen tilatarpeeseen. 

Norelcolla on nyt tarjolla aiempia isorunkoisempi jakokaappi, jonka mitat ovat vakuuttavat: leveys 1708 mm, korkeus 1800 mm ja syvyys 500 mm. Se antaa mahdollisuuden siirtää osan kiinteistön sähkönjakelusta ulos lähemmäksi käyttöpaikkaa. NorCaseen on myös mahdollista jättää varatilaa tuleville laajennuksille. Norelcon jakokaappien tuoteperheelle (ent. N8MAO) on myös annettu uusi nimi NorCase.

Lue lisää tuotetiedotteestamme: NorCase-50

Norelco: uudistettu NorMax-keskijännitekojeisto tehokkaaseen sähkönjakeluun

Norelcon NorMax on ilmaeristeinen, modulaarinen keskijännitekojeisto, joka on suunniteltu nykyaikaisen sähkönjakeluverkon tarpeisiin. NorMaxin kehitystyössä on pääkojeiden valinnassa kiinnitetty erityistä huomiota luotettavuuteen, asentamisen ja käytön selkeyteen sekä tuotteen ympäristöystävällisyyteen.

Lue lisää tuotetiedotteestamme NorMax

Norelco Sähkömessuilla osastolla C216

Norelcon tuotteita käytetään laajasti eri toimialoilla kuten rakentamisen -, infran -, teollisuuden – sekä energian- ja uusiutuvan energian toimialoilla. Markkinoiden laajin tuotevalikoima kattaa tarpeet 0,4kV:n keskuksista 24kV:n keskijännitekojeistoihin ja sähköasemiin saakka. Kenno-, kotelo- ja kehikkokeskuksia valmistamme 6300A:iin asti.

Norelcon osasto Sähkömessuilla Jyväskylässä on C216. Sähkömessut ovat avoinna 7.-9.2.2024. 

Lisätietoja: Juha Katainen, myyntijohtaja, p. 050 525 5100 tai juha.katainen@norelco.fi
 
Norelco Oy 

Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja. Suunnittelemme ja valmistamme järjestelmiä energiasektorille sekä teollisuuden, uusiutuvan energian, infran ja rakentamisen tarpeisiin. Työllistämme yli 250 henkilöä.