Karelia-ammattikorkeakoulun-opettajat-tutustuivat-norelcoon
FI EN

18.9.2023 | Artikkeli

Karelia-ammattikorkeakoulun opettajat tutustuivat Norelcoon

Karelia-ammattikorkeakoulun tekniikan opettajat Joensuusta vierailivat Norelcossa syyskuun toisella viikolla. Antti Kontkanen opettaa Kareliassa sähköistä talotekniikkaa. Hän kommentoi vierailua Nätkin tehtaalla koko tiimin puolesta innostuneesti:
 
- Olimme todella vaikuttuneita siitä, että Norelco on ja haluaa olla jatkossakin vahva perheyritys, joka panostaa läsnäoloon Suomessa - ja erityisesti Itä-Suomessa. Tätä tukee myös yrityksen Lean-ideologian mukainen toiminta, joka tuntui ja näkyi tehtaalla. Lean-mallin mukaisesti yritystä, tuotantoa ja työpaikkaa kehitetään koko ajan. 
 
Miten on sähköalan uusi tai kokeneempi osaaja, kiinnostaako sinua Norelcon tarjoamat mahdollisuudet?
 
Norelco on erikoistunut sähköenergian jakelujärjestelmiin ja niiden automatisointiin. Meillä työskentelee tällä hetkellä jo noin 250 henkilöä. Olet tervetullut Norelcoon – tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme täällä – kysy myös harjoittelupaikoista! 
 
Kuva:
Kuvassa vasemmalta oikealle: Heidi Vartiainen, Liisa Sandvall, Toni Kekki, Antti Kontkanen, Johanna Luostarinen, Heini Lääperi, Johanna Nieminen ja Seppo Karvinen Norelcosta ja Jani Kangas. Norelcosta yritysvierailua isännöi Sepon kanssa Lauri Kero.