Blogikirjoitus-sujuvampi-projektin-lapivienti
FI EN

14.10.2022 | Artikkeli

Blogikirjoitus: Sujuvampi projektin läpivienti - 5 syytä hyödyntää Norelcon laajaa palvelupakettia

Kokemukseni mukaan monilla asiakkaillamme projektien loppuvaiheet voivat käydä kuluttaviksi. Asiat ja tehtävät tiivistyvät loppua kohden ja muistettavaa on paljon. Suuret linjat ovat usein hyvin hallussa, mutta niin sanotut pienet puroset kasaantuvat. Yllättäen huomataan, että käytetään runsaasti resursseja kasaantuneiden asioiden hoitamiseen juuri silloin, kun aikaa ei enää ole. Seurauksena on kiire ja samalla koko projektin tehokkuus kärsii. Me Norelcossa haluamme osallistua näiden ongelmien ratkaisuun kanssasi. Tarjoamme kojeistoalan laajimman palvelupaketin hyödynnettäväksi projektin sujuvuuden varmistamiseksi.

Miksi sinun kannattaa hyödyntää Norelcon palvelupakettia projektissasi?

1.     Työmaalle saapuu valmiimpi tuote

Mitä pitemmälle tuotteet on varusteltu valmiiksi Norelcossa, sitä vähemmän sinun tarvitsee omalla työmaallasi niistä enää huolehtia. Toimitamme tuotteet tarvittaessa jopa valmiiksi asennettuina. 

2.     Vähemmän loppuvaiheen stressiä

Tarkistuslistallasi on vähemmän kohtia, kun esimerkiksi nimikoinnit ovat jo paikallaan ja katkaisijat aseteltu ja testattu. Sulakkeita löytyy juuri oikea määrä, eikä sinun tarvitse kiireessä lähteä niitä metsästämään tukkurilta.

3.     Säästät aikaa

Norelco on huolehtinut esimerkiksi vikavirtojen testaamisesta ja siitä on selkeä raportti käytössäsi. Näin sinun ei tarvitse käyttää tähän omia resurssejasi.  

4.     Säästät kustannuksissa

Kun annat Norelcon hoitaa tuotteet tehokkaasti valmiiksi jo tehtaallamme, jää sinulle aikaa projektin muista osista huolehtimiseen ja sitä kautta tuottavampaan työhön. 

5.     Sopivat varaosat käyttöösi

Norelcolta saat projektikohtaisen valmiin varaosatarjouksen, jossa kerrotaan mitä osia kannattaa pitää varalla. 

Kiinnostuitko? Tutustu tarkemmin laajaan palvelupakettiimme tästä.

Marko Järvinen

Myyntijohtaja