Viimeistelijä | Norelco
FI EN

Avoimet työpaikat Norelcolla

Viimeistelijä

Työpaikka keskellä kauneinta luontoa

Jos haet monipuolista työtä, jossa jatkuvasti opetellaan uutta, sinulta löytyy polte ottaa asioista selvää ja osaat ratkaista ongelmia pitkäjänteisesti, niin tämä homma on sinua varten.

Haemme Savonlinnan tehtaallemme

Viimeistelijää

Tehtävä
Tehtävänkuva on sähkökojeistojen viimeistelyä, sisältäen kansien ja ovien asentamista, kilpien ja tarrojen kiinnittämistä sekä muita asennustehtäviä, joilla valmistellaan tuote lopputarkastusta varten.

Edellytykset
Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalukkuutta sekä vähintäänkin kohtuulliset kädentaidot. Sinulta löytyy osaamista työskennellä kirjallisien ohjeiden ja piirrustusten pohjalta. Sähkö-, elektroniikka-, ict- tai automaatialan ymmärrys katsotaan eduksi, mutta alan koulutus ei ole tehtävässä välttämätön. Annamme työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme.

Tarjouksemme
Tarjoamme sinulle hyvän työpaikan pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä. Työnopastus tapahtuu kokeneen opastajan avulla. Alkuharjoittelujakson jälkeen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan omaan ansiotasoosi, sillä tehokkaasti suoritetusta työstä maksetaan urakkavoittoa.

Sijainti
Työpisteesi on Savonlinna tehtaallamme.

Lisätiedot
Henkilöstöpäällikkö Olli Malinen, puh. 050 525 5009, olli.malinen@norelco.fi.

Hakeminen
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.3.2023 mennessä sähköpostilla rekrytointi@norelco.fi. Kerrothan viestissäsi, mihin tehtävään haet.