Kojeistosuunnittelija | Norelco
FI EN

Avoimet työpaikat Norelcolla

Kojeistosuunnittelija

Työpaikka keskellä kauneinta luontoa

Jos haet monipuolista työtä, jossa jatkuvasti opetellaan uutta, sinulta löytyy polte ottaa asioista selvää ja osaat ratkaista ongelmia pitkäjänteisesti, niin tämä homma on sinua varten.

Haemme Savonlinnan tai Kuopion tehtaillemme

Kojeistosuunnittelijaa

Kojeistosuunnittelijan tehtävät sisältävät pien- ja keskijännitekojeistojen suunnittelua, tuotannon materiaalivirtausten ohjaamista sekä asiakasprojektien hallintaa. Olet tiivisti yhteistyössä asiakkaiden ja oman tuotannon kanssa, ja omalla työpanoksellasi autat meitä luomaan onnistuneita asiakaskokemuksia. Tehtävä tarjoaa sinulle laaja-alaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi sähkönjakelujärjestelmistä energia-, teollisuus- ja rakentamiskohteissa.

Sinulta löytyy kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalukkuutta sekä soveltuva sähkötekniikan tutkinto tai olet valmistumisvaiheessa oleva opiskelija. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen sähkökojeistoista. Myös englannin kielen taidosta on hyötyä, koska teemme kysynnän mukaan vientiprojekteja. Annamme työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työpaikan ja monipuolisen toimenkuvan pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä. Työtehtävät muotoutuvat oman osaamisesi perusteella ja osaamisen karttuessa myös työtehtävien haastavuus nousee. Toimipisteesi voi sijaita joko Savonlinnan tai Kuopion tehtaallamme.Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelun esimies Mika Päykkönen, 050 525 5419 sekä henkilöstöpäällikkö Olli Malinen, 050 525 5009.

Tule mukaan turvaamaan tulevaisuuden sähkönjakelua Suomessa ja hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeinen hakupäivä on 05.03.2023! Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@norelco.fi.