Kesärekry | Norelco
FI EN

Avoimet kesätyöpaikat Norelcolla

Rungonkasaajat ja metallimiehet

Me Norelcolla olemme yli 60 vuoden ajan tehneet maailmasta toimivampaa ja turvallisempaa sähkönjakelun ratkaisuillamme. Meissä on sisäänrakennettu halu kehittyä ja tehdä asiat aina paremmin. Haluamme vastata vaativiin asiakastarpeisiin ja luoda ympärillemme onnistumista, auttaa niin asiakasta kuin työkaveria.

Haemme Savonlinnan tehtaallemme kesätöihin

Rungonkasaajia ja metallimiehiä

Tehtävä
Tehtäväsi sisältävät joko metallirakenteisten runkojen kokoonpanotyötä tai metalliosien ohutlevytuotantoa. Yhdessä nämä toiminnot varmistavat, että tuotteisiimme saadaan laadukkaat runkorakenteet.

Edellytykset
Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oppimishalukkuutta uusille taidoille. Katsomme metalli- ja konealan tai autoasentajan opinnot eduksi, mutta työtä pelkäämätön asenne ja kohtuulliset kädentaidot auttavat sinut jo pitkälle. Annamme kaiken työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme.

Tarjouksemme
Tarjoamme sinulle hyvän kesätyöpaikan ja mahdollisuuden kehittää työelämässä tarvittavia taitoja. Työtehtävät muotoutuvat oman osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaisesti. Sinulla on koko kesätyösuhteen ajan käytössäsi kokeneen opastajan tuki.

Sijainti
Työpisteesi on Savonlinnan tehtaillamme.

Lisätiedot
Henkilöstöpäällikkö Olli Malinen, puh. 050 5255009, olli.malinen@norelco.fi

Hakeminen
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 02.04.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@norelco.fi. Täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.