Kesärekry | Norelco
FI EN

Avoimet kesätyöpaikat Norelcolla

Varastotyöntekijä ja kaivertamon/riviliitin työntekijä

Me Norelcolla olemme yli 60 vuoden ajan tehneet maailmasta toimivampaa ja turvallisempaa sähkönjakelun ratkaisuillamme. Meissä on sisäänrakennettu halu kehittyä ja tehdä asiat aina paremmin. Haluamme vastata vaativiin asiakastarpeisiin ja luoda ympärillemme onnistumista, auttaa niin asiakasta kuin työkaveria.

Haemme Savonlinnan tehtaallemme kesäksi

Varastotyöntekijää

Tehtävänä on kerätä tuotannon tarvitsemia komponentteja sekä vastaanottaa ja hyllyttää saapuvia lähetyksiä. Tehtävässä vaaditaan tarkan ja huolellisen työskentelyotteen sekä ongelman ratkaisukyvyn lisäksi myös hyvää kiireen hallinta- ja organisointikykyä. Myös yhteydenpito esimiehen ja tuotantohenkilöiden kanssa kuuluu päivittäisiin tehtäviisi. Logistiikka-alan koulutus sekä aiempi kokemus varastotehtävistä katsotaan eduksi.

Kaivertamo/riviliitin työntekijää

Tehtävänä on valmistaa laserkaivertimella ja tarratulostimella sähkökojeistoissa tarvittavia kylttejä ja merkintöjä sekä kytkentätyössä tarvittavia liittimiä. Tarkan ja huolellisen työotteen lisäksi tarvitaan myös tietokoneen käsittelytaitoa ja reipasta asennetta. Työskentelet aluksi kokeneemman työparin kanssa ja taitojen kehittyessä saat itsenäisempiä työtehtäviä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 02.04.2023 mennessä sähköpostilla rekrytointi@norelco.fi. Yksilöithän mitä paikkaa haet. Täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.