Kesärekry | Norelco
FI EN

Avoimet kesätyöpaikat Norelcolla

Kojeistoasentaja

Me Norelcolla olemme yli 60 vuoden ajan tehneet maailmasta toimivampaa ja turvallisempaa sähkönjakelun ratkaisuillamme. Meissä on sisäänrakennettu halu kehittyä ja tehdä asiat aina paremmin. Haluamme vastata vaativiin asiakastarpeisiin ja luoda ympärillemme onnistumista, auttaa niin asiakasta kuin työkaveria.

Haemme tulevaksi kesäksi Savonlinnaan ja Kuopioon

Kojeistoasentajia kesätöihin

Tehtävä
Tehtäväsi sisältää projektikohtaisten pien- ja/tai keskijännitekojeistojen kytkentätyötä suunnittelijoidemme laatimien ohjeiden mukaisesti. Lisäksi työhön kuuluu myös omien projektiesi laadun varmistusta sekä mahdollisuus olla mukana kehittämässä tuotantoamme ideoillasi.

Edellytykset
Opiskelet sähkö- tai automaatiotekniikan osaajaksi ja sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oppimishalukkuutta sähkökojeistoista. Suosimme valinnoissa meillä harjoittelun suorittaneita tai juuri valmistumassa olevia/valmistuneita opiskelijoita.

Tarjouksemme
Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan lisäksi loistavan tilaisuuden hankkia kokemusta teollisesta sähkötuotteiden valmistuksesta. Työtehtävät muotoutuvat aiemman kokemuksesi mukaisesti ja työnopastus tapahtuu tehtaallamme kokeneen opastajan toimesta.

Sijainti
Työpisteesi voi sijaita Savonlinnassa Nojanmaan tai Nätkin tehtaallamme ja Kuopiossa Itkonniemen tehtaallamme.

Lisätiedot
Henkilöstöpäällikkö Olli Malinen, puh. 050 525 5009, olli.malinen@norelco.fi.

Hakeminen
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.4.2023 mennessä sähköpostilla rekrytointi@norelco.fi. Täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.