Kokonpanijoita | Norelco

Avoimet työpaikat Norelcolla

Kokoonpanijoita

Työpaikka Savonlinnassa, keskellä kauneinta luontoa

Jos haet monipuolista työtä, jossa jatkuvasti opetellaan uutta, sinulta löytyy polte ottaa asioista selvää ja osaat ratkaista ongelmia pitkäjänteisesti, niin tämä homma on sinua varten.

Haemme Savonlinnan tehtaillemme

Kokoonpanijoita

Onko sinusta mukavaa rakentaa omin käsin? Pidätkö mekaanisten tuotteiden kokoamisesta? Viihdytkö hyvien työkavereiden seurassa? Sinä voit olla juuri sopiva henkilö meidän kokoonpanotehtäviimme.

Rungon kokoonpanijan työtehtävät sisältävät metallirakenteisten sähkökojeistojen tai -muuntajien runkorakenteiden kokoonpanotyötä. Rungot ovat projektikohtaisesti erilaisia ja ne kootaan pulttiliitoksilla suunnittelun laatimien piirustusten mukaisesti. Lopputulos on laadukas ja asiakkaan tarpeiden mukainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua oppia. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja kokemusta vähintään käsityökalujen käytöstä. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksesi kokoonpano- tai asennustöistä, konetekniikan, metallialan tai vastaavan ohutlevyjen käsittelyä sisältäneen ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden parista (esim. moottoripyörät, autot tai maatalouskoneet). Annamme työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme. Edellytämme myös sujuvaa suullista suomen tai englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä, osaamisesi mukaan jatkuvasti kehittyvään palkkauksen ja työsuhde-etuna mm. laajennetun työterveyshuollon. Sinulla on osaavien kollegoiden ja oman esihenkilösi tuki, joiden avulla pääset mahdollisimman nopeasti hyviin tuloksiin. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä toimintaamme ja menetelmiämme ideoillasi.

Tule mukaan turvaamaan tulevaisuuden sähkönjakelua Suomessa ja hae tehtävää mahdollisimman pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana! Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@norelco.fi viimeistään 12.2.2023.