Kokoonpanija
FI EN

Avoimet työpaikat Norelcolla

Kokoonpanija

Työpaikka Savonlinnassa, keskellä kauneinta luontoa

Jos haet monipuolista työtä, jossa jatkuvasti opetellaan uutta, sinulta löytyy polte ottaa asioista selvää ja osaat ratkaista ongelmia pitkäjänteisesti, niin tämä homma on sinua varten.

Haemme Savonlinnan tehtaillemme

Kokoonpanijaa

Onko sinusta mukavaa rakentaa omin käsin? Pidätkö mekaanisten tuotteiden kokoamisesta? Viihdytkö hyvien työkavereiden seurassa? Sinä voit olla juuri sopiva henkilö meidän kokoonpanotehtäviimme.

Tehtävä

Rungon kokoonpanijan työtehtävät sisältävät metallirakenteisten sähkökojeistojen tai -muuntajien runkorakenteiden kokoonpanotyötä. Rungot ovat projektikohtaisesti erilaisia ja ne kootaan pulttiliitoksilla suunnittelun laatimien piirustusten mukaisesti. Lopputulos on laadukas ja asiakkaan tarpeiden mukainen.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua oppia. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja kokemusta vähintään käsityökalujen käytöstä. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksesi kokoonpano- tai asennustöistä, konetekniikan, metallialan tai vastaavan ohutlevyjen käsittelyä sisältäneen ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden parista (esim. moottoripyörät, autot tai maatalouskoneet). Annamme työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme. Edellytämme myös sujuvaa suullista suomen tai englannin kielen taitoa.

Tarjouksemme

Tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä ja osaamisesi mukaan jatkuvasti kehittyvään palkkauksen. Sinulla on osaavien kollegoiden ja oman esihenkilösi tuki, joiden avulla pääset mahdollisimman nopeasti hyviin tuloksiin. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä toimintaamme ja menetelmiämme ideoillasi. Alkuun työsuhde ulottuisi kesän ajalle, mutta osaaville tekijöille voi olla tarjolla jatkoa myös kesän jälkeen.

Sijainti

Työpisteesi on Savonlinnan tehtaillamme.

Lisätiedot

Henkilöstöpäällikkö Olli Malinen, puh. 050 525 5009, olli.malinen@norelco.fi.

Hakeminen

Tule mukaan turvaamaan tulevaisuuden sähkönjakelua Suomessa ja hae tehtävää mahdollisimman pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana! Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@norelco.fi viimeistään 19.5.2023.

 

Valitse toimiala, asiantuntija ja lähetä viesti:

| | |

Juha Katainen

myyntijohtaja
+358 50 525 5100
juha.katainen@norelco.fi

Juha Hakkarainen


+358 50 525 5307
juha.hakkarainen@norelco.fi

Jarkko Hartikainen


+358 50 525 5313
jarkko.hartikainen@norelco.fi

Markku Mikkonen


+358 50 525 5309
markku.mikkonen@norelco.fi

Jarkko Latonummi


+358 50 525 5312
jarkko.latonummi@norelco.fi

Juhani Forss


+358 40 575 0721
juhani.forss@norelco.fi

Seppo Karvinen


+358 50 525 5308
seppo.karvinen@norelco.fi