Kokoonpanija

Avoimet työpaikat Norelcolla

Haemme Savonlinnan tehtaillemme

Kokoonpanijaa

Onko sinusta mukavaa rakentaa omin käsin? Pidätkö mekaanisten tuotteiden kokoamisesta? Viihdytkö hyvien työkavereiden seurassa? Sinä voit olla juuri sopiva henkilö meidän kokoonpanotehtäviimme.

Rungon kokoonpanijan työtehtävät sisältävät metallirakenteisten sähkökojeistojen tai -muuntajien runkorakenteiden kokoonpanotyötä. Rungot ovat projektikohtaisesti erilaisia ja ne kootaan pulttiliitoksilla suunnittelun laatimien piirustusten mukaisesti. Lopputulos on laadukas ja asiakkaan tarpeiden mukainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua oppia. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja kokemusta vähintään käsityökalujen käytöstä. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksesi kokoonpano- tai asennustöistä, konetekniikan, metallialan tai vastaavan ohutlevyjen käsittelyä sisältäneen ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden parista (esim. moottoripyörät, autot tai maatalouskoneet). Annamme työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme. Edellytämme myös sujuvaa suullista suomen tai englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä, osaamisesi mukaan jatkuvasti kehittyvään palkkauksen ja työsuhde-etuna mm. laajennetun työterveyshuollon. Sinulla on osaavien kollegoiden ja oman esihenkilösi tuki, joiden avulla pääset mahdollisimman nopeasti hyviin tuloksiin. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä toimintaamme ja menetelmiämme ideoillasi.

Tule mukaan turvaamaan tulevaisuuden sähkönjakelua Suomessa ja hae tehtävää mahdollisimman pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana! Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@norelco.fi viimeistään 6.8.2023.

Valitse toimiala, asiantuntija ja lähetä viesti:

| | |

Juha Katainen

myyntijohtaja
+358 50 525 5100
juha.katainen@norelco.fi

Juha Hakkarainen


+358 50 525 5307
juha.hakkarainen@norelco.fi

Jarkko Hartikainen


+358 50 525 5313
jarkko.hartikainen@norelco.fi

Markku Mikkonen


+358 50 525 5309
markku.mikkonen@norelco.fi

Jarkko Latonummi


+358 50 525 5312
jarkko.latonummi@norelco.fi

Seppo Karvinen


+358 50 525 5308
seppo.karvinen@norelco.fi